Goed om weten over coaching

Coaching is geen les en is geen therapie, wat is het dan wel? Kom je alleen of moet mijn partner meekomen naar de sessies? Wat zal dat kosten? Moet je een probleem hebben? Het antwoord op al deze vragen vind je hier

Coaching is geen les


Bij Eigenwijs krijg je geen les, geen vast stappenplan, geen kant-en-klare instructie. Indien je dat wenst, verwijzen we je hiervoor graag door.

Coaching is geen therapie


Soms komen bij coaching onderliggende problemen of trauma’s naar boven. Wanneer we merken dat voor jou therapie een interessanter alternatief is, dan verwijzen we je graag door naar een therapeut.

Moet je een probleem hebben?


Ook wanneer je geen specifieke vraag of situatie hebt als start, kan coaching nuttig en waardevol zijn. We gaan op zoek naar je sterktes en ontdekken manieren waarop je die kan benutten in je ouderschap.

Moet mijn partner meekomen naar de sessies?


Soms is het niet evident om samen naar de coachsessies te komen. Je kan een coachtraject doen zonder je partner. De inzichten, oefeningen en experimenten voor thuis zorgen ervoor dat je in je gezinssituatie stilaan verandering in gang zet, en dat zal je partner merken.

Je kan er ook voor kiezen om kleine experimenten, die je afspreekt met je coach, thuis samen uit te voeren en op die manier je partner bij het coachtraject te betrekken. En mocht je partner op een bepaald punt in het coachtraject toch graag aansluiten bij de sessies, dan kan dat.

Wat zal dat kosten?


Een coachingtraject kost tijd, geld en engagement. Het is belangrijk dat je er bewust voor kiest om die investering te doen. Om die keuze te maken deze richtvragen: Wat zal coaching je kosten? Wat kan coaching je opbrengen? En wat als je nu nog niets doet, als je alles verder laat lopen zoals het nu loopt? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek om het hierover te hebben met je coach.

Maak een afspraak

Of boek een gratis kennismakingsgesprek