Team

Eigenwijs is een groepspraktijk in centrum Gent.
Leer het team van coaches, begeleiders en therapeuten kennen.

Veerle De Brandt

Veerle – coach voor ouders

Versterk je ouderschap

Als ouder bots je elke dag op uitdagingen. Sommige kan je vlot aan. Op andere loop je vast. Je zoekt tips via internet of in een boek, je krijgt (soms ongevraagd) advies, je probeert allerlei dingen uit… en toch bereik je niet de verandering die je wil.

Coaching bij Eigenwijs kan jou verder brengen. Je bepaalt zelf je persoonlijke doel. Samen zetten we stappen in de richting die jij uit wil. Op die manier versterk je jouw ouderschap.

Veerle De Brandt

Henri – Bijles Plus

Laat het welbevinden van je kind groeien

Een kind dat het moeilijk heeft op school of thuis, gaat vaak moeizamer vooruit op school. Bezorgdheden, frustraties, verdriet… doen het welbevinden zakken en dit vertraagt het leerproces.

Door te werken aan welbevinden én aan schooltaken, helpt Henri kinderen die het emotioneel lastig hebben vooruit. Op die manier worden emotionele moeilijkheden bespreekbaar.

Veerle De Brandt

Els - Jongerencoach

Vind jouw weg

Els begeleidt jongeren om tot het inzicht te komen dat ze waardevol zijn zoals ze zijn. Haar sessies richten zich op het begrijpen van de jongere als individu: hun identiteit, gevoelens, talenten en kwaliteiten.

Veerle De Brandt

Sarah - Plusoudercoach

Van frustratie naar evenwicht

Sarah coacht plusouders en -gezinnen die van frustratie naar evenwicht en harmonie willen gaan.

Navigeren door het landschap van een samengesteld gezin houdt veel meer in dan je op het eerste zicht zou kunnen denken.

Veerle De Brandt

Ellen - Psychotherapeut

Praten over oplossingen creëert mogelijkheden

Oplossingsgerichte therapie is erop gericht om samen je vraag om hulp duidelijk te formuleren: “Wat zou je graag anders zien?” en op zoek te gaan naar praktische handvatten die jou de mogelijkheid geven die veranderingen in je leven door te voeren.

Veerle De Brandt

Liesbeth – klinisch psycholoog

De weg naar mentaal welzijn begint met de stap die je nu zet

Soms voelen we ons niet goed in ons vel of lopen we vast in een wereld van gedachten. Als psychologe biedt Liesbeth een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij je verhaal kunt delen en de nodige begeleiding kunt ontvangen.