Sarah Carlu

Plusoudercoach

Van frustratie naar evenwicht

Sarah coacht plusouders en -gezinnen die van frustratie naar evenwicht en harmonie willen gaan.

Navigeren door het landschap van een samengesteld gezin houdt veel meer in dan je op het eerste zicht zou kunnen denken. Er zijn twijfels en onzekerheden: Ben je wel goed genoeg in je nieuwe rol? Zwijg je over zaken die je storen uit schrik dat het je relatie in gevaar zal brengen? Hoe ga je om met de dynamiek binnen een samengesteld gezin?

Sarah Carlu

Over Sarah

Sarah werd in 2012 zelf plusmama en begon de hobbelige weg van een nieuwe gezinsdynamiek te bewandelen. De ups en downs, de leuke momenten maar ook de moeilijke lessen – vormden haar tot wie ze vandaag is.

Vanuit de obstakels die ze zelf in haar dagelijkse leven – vooral als plusmama – tegenkwam, stapte ze in 2020 zelf in een coachingtraject en maakte zo kennis met plusoudercoaching. Vanuit die ervaring wou ze zelf ook meer mensen gaan helpen, want ze had aan den lijve ervaren wat dat voor jezelf en je gezin kan betekenen.

Dus ging ze in 2021 opnieuw aan het studeren om gezinscoach te worden. Daarna werkte ze de masterclass plusoudercoaching af, en nu staat ze zelf in het werkveld ter ondersteuning van jullie en jullie gezinnen.

Het is waardevol om je eigen pad te volgen, zelfs als dat betekent dat je soms moet afwijken van de normen die de maatschappij ons oplegt. Het is een reis van zelfontdekking, waarbij je trouw kan blijven aan je eigen dromen en verlangens, te midden van de uitdagingen die het leven biedt.

Relevante ervaring en opleidingen

  • 2022 – Masterclass Plusoudercoaching
  • 2021 – Opleiding Gezinscoach
  • 2020 – Opleiding Stress- en burn-out coach bij dokter Luc Swinnen
  • 2019 – Zelfstandige praktijk opgestart
  • 2017 – Opleiding Life Coach

Praktisch

Gratis kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek gaat steeds online door. In het kennismakingsgesprek bekijken we welk traject het beste bij jullie past.

Voor wie?

Plusgezinnen / plusouders

Wanneer?

Afspraken mogelijk op zaterdag voormiddag

Afspraken kunnen wekelijks of tweewekelijks plaatsvinden
Duurtijd van de afspraken is 60 min.

Extra info

Indien nodig wordt doorverwijzing naar een andere begeleiding of therapie besproken.

Tarieven

Kennismakingsgesprek: gratis (30 min.)

Trajecten variëren van €375 (= 4 sessies van 60 minuten + 1 nazorggesprek van 30 minuten) tot €750 (= 6 sessies van 60 minuten + 1 nazorggesprek van 30 minuten)

Contact

sarah@eigen-wijs.be
0456 64 86 10


Maak een afspraak

Of boek een gratis kennismakingsgesprek