Els Oosterlinck

jongerencoach/studiekeuzecoach

Vind jouw weg

Het zelfbeeld en zelfvertrouwen van jongeren worden vaak op de proef gesteld, zowel door externe invloeden als interne worstelingen. Deze uitdagingen kunnen resulteren in verminderde motivatie en academische prestaties, waardoor een neerwaartse spiraal kan ontstaan.

Els begeleidt jongeren om tot het inzicht te komen dat ze waardevol zijn zoals ze zijn. Haar sessies richten zich op het begrijpen van de jongere als individu: hun identiteit, gevoelens, talenten en kwaliteiten. Dit proces helpt jongeren te ontdekken welke doelen ze willen bereiken binnen hun eigen leefwereld. Els ondersteunt de jongere bij het streven naar en bereiken van positieve ervaringen, wat hen ook aanmoedigt om zaken in perspectief te plaatsen.

Op basis van de vergaarde inzichten, gaat Els met de jongeren aan de slag om deze inzichten om te zetten in specifieke technieken rond studiebegeleiding. De benadering richt zich niet op traditionele bijles, maar gaat uit van het potentieel van de jongeren zelf. Ze krijgen tools en methodieken aangereikt om succes in hun studie te behalen. Deze successen dienen als stimulans voor verdere persoonlijke groei.

Els Oosterlinck

Over Els

Als mama van drie jongvolwassenen is Els mateloos geboeid door het traject dat iedere jongere doormaakt. De zoektocht naar eigenheid en zelfvertrouwen is niet al=jd makkelijk. Jongeren worstelen met hun zel?eeld, hebben moeite zich goed te voelen binnen een groep of ziBen slecht in hun vel.

Binnen het team van Eigenwijs richt Els zich op het coachen van jongeren die op zoek zijn naar ondersteuning bij het vinden en het accepteren van zichzelf. Met haar levenservaring en haar opleidingsachtergrond als coach stelt ze de juiste vragen en biedt ze een luisterend oor. Zo helpt ze jongeren inzicht te krijgen in wat hen gelukkig maakt en waar hun dromen liggen. Dit brengt hen verder op vlak van hun studies én op persoonlijk vlak, waar ze, met de begeleiding van Els, geschikte keuzes leren maken.

Relevante ervaring en opleidingen

  • 2023: Opleiding Coach bij HRD Academy – Fundamentals & Advanced
  • 2023: Opleiding Leren Leren bij Yourcoach
  • 2023: Opleiding `Jongeren helpen bij het maken de juiste studiekeuze` bij Yourcoach 2021 : Cer=ficaat Inspirerend Coachen bij HRD Acadamy
  • 2021: Cer=ficaat Loopbaancoach bij HRD Academy
  • 2011 – 2013: Lerarenopleiding bij CVO KISP Gent

Praktisch

Intakegesprek

Een intakegesprek zal uitwijzen of er een goede klik is tussen Els en de jongere, wat cruciaal is voor een succesvol coachingstraject.

Maak telefonisch een afspraak voor je intakegesprek: +32 (0)468 52 99 18

Voor wie?

Jongeren en jongvolwassenen (12 – 25 jaar)

Wanneer?

Afspraken mogelijk op woensdagnamiddag.

Duurtijd van de afspraken is een uur.

Extra info

Indien nodig wordt doorverwijzing naar een andere begeleiding of therapie besproken.

Tarieven

Komt de jongere voor studiebegeleiding?
Dan werkt Els met een coachpakket van 5 sessies, om op een kwaliteitsvolle manier de jongere in beweging te brengen.
Coachpakket studiebegeleiding: 5 sessies van 1u - €275

Komt de jongere met een andere vraag naar het intakegsprek?
Dan werkt Els per sessie. Samen met Els bepaal je hoe frequent de sessies plaatsvinden. Coachsessie: 1u - €55

Contact

els@eigen-wijs.be
0468 52 99 18