Liesbeth Das

Klinisch psycholoog

De weg naar mentaal welzijn begint met de stap die je nu zet

Soms voelen we ons niet goed in ons vel of lopen we vast in een wereld van gedachten. Als psychologe biedt Liesbeth een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij je verhaal kunt delen en de nodige begeleiding kunt ontvangen. Liesbeths benadering is holistisch, waarbij jullie niet alleen focussen op de symptomen, maar ook op de oorzaken van je moeilijkheden. Het doel is niet alleen symptoombestrijding, maar vooral het bevorderen van langdurige emotionele veerkracht en persoonlijke groei.

Speciaal voor kinderen, jongvolwassenen en gezinnen biedt Liesbeth aangepaste begeleiding. Samen werken jullie aan begrip, patronen doorbreken en effectieve coping-strategieën ontwikkelen. Gezinstherapie is een krachtig middel om communicatie te verbeteren en een ondersteunende omgeving te creëren.

Liesbeth gelooft sterk in de kracht van samenwerking tussen cliënt en therapeut, waarbij jouw stem en doelen centraal staan. Haar missie is om jou te helpen ontdekken welke veerkracht en potentieel er in jou schuilen, en je te begeleiden op je reis naar emotioneel welzijn.

Liesbeth Das

Over Liesbeth

Klinisch psycholoog met een diversiteit aan interesses omtrent setting, doelgroep en denkkader. Vastbesloten om nog bij te leren, dit zowel uit de praktijk als uit theoretische opleidingen. Bovendien grote ambities voor een betere continuïteit in de zorg en het multidisciplinair werk, zodat cliënten op elk vlak ondersteund worden.

Relevante ervaring en opleidingen

  • 2023 Master in de Klinische psychologie
  • 2022-2023 Stage bij groepspraktijk Corligo

Praktisch

Voor wie?

Psychologische begeleiding gericht op kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen.

Wanneer?

Afspraken mogelijk op: Woensdag (13u tot 22u30) of Zaterdag (8u-12u30u)

Duurtijd van de afspraken is 60 of 90 minuten (afhankelijk van de aard van afspraak)

Extra info

Indien nodig wordt doorverwijzing naar een andere begeleiding of therapie besproken.

Tarieven

Intakegesprek: €70
60 minuten begeleiding (individueel): €65 (maandag tot vrijdag) - €70 (zaterdag)
90 minuten begeleiding (gezin): € 90 (maandag tot vrijdag) - €100 (zaterdag)


Maak een afspraak

Of boek een gratis kennismakingsgesprek