Individuele coaching

Individuele coaching bij Eigenwijs start met een gratis kennismakingsgesprek. In dat kennismakingsgesprek bekijken we met welke vraag je naar Eigenwijs komt. Waar sta je nu en wat wil je graag anders? We bespreken hoe je coachtraject eruit kan zien. Op basis daarvan beslis je of je een traject bij Eigenwijs opstart.

Gewoonlijk loopt een coachtraject over een periode van een tweetal maanden. De sessies kunnen op de praktijk of online doorgaan, naar jouw keuze. Sessies vanaf 20u ’s avonds gaan sowieso online door.
Tussen de sessies door krijg je regelmatig een opdracht mee. Dit kan een vraag zijn om over na te denken, een oefening, een experimentje om uit te proberen in het gezin…

Veelgestelde vragen

Wat zal dat kosten?

Een coachingtraject kost tijd, geld en engagement. Het is belangrijk dat je er bewust voor kiest om die investering in jezelf te doen. Stel jezelf ook deze vraag: Wat kan coaching je opbrengen? Lees hier ervaringen van andere Eigenwijs-ouders.

En dan zijn er nog deze vragen: Wat als ik niets doe, als ik alles laat lopen zoals het loopt? Wat kost me dat? En wat brengt het me op als ik alles op zijn beloop laat? Als je al je antwoorden op deze vragen samenlegt, kan je bewust kiezen voor coaching

Moet mijn partner meekomen naar de sessies?

Soms is het niet evident om samen naar de coachsessies te komen.
Je kan een coachtraject doen zonder je partner. De inzichten, oefeningen en experimenten voor thuis zorgen ervoor dat je in je gezinssituatie stilaan verandering in gang zet, en dat zal je partner merken. Je kan er ook voor kiezen om de oefeningen voor thuis samen te maken en op die manier je partner bij het coachtraject te betrekken. En mocht je partner op een bepaald punt in het coachtraject toch graag aansluiten bij de sessies, dan kan dat.