Jouw coach

Veerle De Brandt studeerde Logopedie en Audiologie aan de Universiteit Gent. Als logopediste werkte ze jarenlang met kinderen en begeleidde ze hun ouders.

Daarna startte ze als zorgcoördinator in het basisonderwijs. Daar voelde ze nog sterker dat je veel kan bereiken om een kind vooruit te helpen als je de focus legt op de volwassenen rondom dat kind: de ouders en de leerkrachten.

In deze periode kwam ze voor het eerst in aanraking met een opleiding in coaching. Coaching bleek een heel krachtige manier om mensen in beweging te brengen. Meer dan tien jaar lang deed Veerle ervaring op in coachende gesprekken voeren met leerkrachten en ouders. Dat coachen smaakte naar meer. Daarom volgde ze een tweejarig postgraduaat voor coaching, supervisie en teambegeleiding aan de HoGent.

Met al deze kennis en ervaring op zak startte Veerle de praktijk Eigenwijs. Ouders, plusouders, grootouders en wensouders coachen doet zij met enthousiasme en creativiteit. Ze is ervan overtuigd dat ouderschap versterken een postief effect heeft op kinderen, nu en later.

Ervaring

2018-2020: Postgraduaat Coaching, supervisie en teambegeleiding (HoGent)

2007-2019: Zorgcoördinator in het Basisonderwijs (o.a. opleidingen gespreksvoering, coaching, Handelingsgericht Werken)

2001-2007: Zelfstandig logopediste (specialisatie leerstoornissen en taalontwikkelingsstoornissen)


Een kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek bekijken we met welke vraag je naar Eigenwijs komt. We bespreken hoe je coachtraject er uit kan zien. Op het einde van het gesprek beslis je of je een traject bij Eigenwijs wil opstarten.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek